AFSLØRING: Det synger ridderne rundt om juletræet

Mange medier har været på sporet, men som det første medie i Danmark kan redaktionen nu stolt løfte sløret for hvilke sange der synges rundt om juletræet blandt Ridderne.

“Vi har haft flere undercover journalister på sagen i månedsvis”, lyder det fra Redaktionens chefredaktør –  “og det er selvfølgelig derfor en kæmpe glæde at kunne bringe denne eksklusive liste med hvilken julesange de forskellige ridder helst synger, når de om et par dage går rundt om træet med deres kære.

Torben Brink: “Et barn er født i kluuuuubliv, kluuubliv, thi glæder sig til kluuubliv…”

Ellested: “På loftet sidder nissen med sit kluuubliv, sit kluuubliv, sit kluubliv, han nikker og han smiler for han er så glad for kluuubliv, det er hans bedste mad…”

Pabber: “Nu det klubliv igen, og nu det klubliv igen og klubliv varer lige til påske…”

Hansen: “Dejlig er det kluuubliv, smukt det er at se derpå. Hvor de gyldne øller glimte, hvor det skinne, hvor de drikkes…”

Niels: “Sikke mange klokken slår, 13 slag tiden går, nu det tid til kluuubliv, kluuuubliv. Til kluuubliv, til kluuuubliv i nisseland…”

Kenneth Nordvold: “Højt fra 8’eres kluubliv, stråler juleglansen – skænk mig nu en ekstra øl, nu begynder dansen…”

Pat: “Nu bæres øller ind, stolt på din krone. Rundt om på bænkene, sangen skal tone. Nu er det kluuubliv, lige til, vi går hjem. Kluuuuubliv, kluuuuubliv…”

Le: “Det kimer nu til kluuuubliv…”

Buk: “Sikken voldsom trængsel og alarm – det er klubliv vi må snart i gang…”

Friis: “Kender I den om klubliv – klubliv med den røde tud…”

Redaktionen ønsker alle en glædelig jul!

Skriv et svar