Opstart 2019

Ærede riddere. Så er sommeren slut og der skal gang i klublivet igen. Vi har booket salen fra 19/9 så lad os prøve med den dato som start. Jeg foreslår at vi genindfører point systemet i år, da der skal svedes lidt mere til træningerne – vi må jo så prøve at finde på et eller andet der er nogenlunde fair.

Der er 34 aftener i sæsonen, så vi kan jo sige at vi vælger de bedste ud af 20 runder. Det vil sige at man spiller så mange runder man kan, og smider de dårligste væk. Men man skal minimum spille 20 (60 kampe) for at være med i gamet – og det er jo nemt nok med det store fremmøde vi helt sikkert får i 19/20 sæsonen.

Der er nu åbent for tilmelding til d. 19/9 – ER I KLAR DERUDE?

6 tanker om "Opstart 2019"

 1. Er på Rhodos på en kombineret salgs-promotion tur. Tager nok også en tur til Tyrkiet, som ligger et lille smut derfra. Vi fortælle de lokale om vores gode brand, som der er mulighed for at investere i og vise dem, hvordan man holder klubliv ved at drikke dem under bordet med deres lokale Retsina og lignede “rævepis” Jeg har hørt at nogle af de lokale æseldrivere er begyndt at spille strand-hockey og måske jeg kan spotte et talent eller to, som kan få en prøvetime i 8éren. Heldigvis er jeg god til Græsk, har bare lidt problemer med sproget….

  • Fedt at høre, og dejligt at der stadig er en ridder i live derude – og det lyder sku som om at du også myder livet en lille smule, ind imellem det hårde salgsarbejde.

   Men bare give den fuld gas…
   Ingen kvaler, Kasser betaler.

   Vi ses i 8’eren, og glæder mig til at høre mere om turen.

Skriv et svar