Kontrakten er underskrevet!!

Så kom årets tøjsponsoraftale i hus.  Valget på leverandør er i år faldet på August Firmatøj, der efter lange forhandlinger med Emmer og undertegnede virkede som bedste løsning for vores skrappe krav til kvalitet og pris. Med i opløbet var også Bakko og Carl Ras, men det var især salgschef Henrik Høj fra August, der overbeviste os om de var de rigtige at gå med.

Salgschef Henrik Høj vil være at finde i 8’eren på torsdag, med forskellige tøjstørrelser i den nye kampdragt, hvorfor det er vigtigt vi alle kommer så de kan prøve størrelserne.

3 tanker om "Kontrakten er underskrevet!!"

  1. Lyder meget fornemt. Håber festudvalget overholder den aftalte max. pris på DKR 75,- pr. sæt, inkl. guldtryk, opbevarings tasker, vanddunke, og stof logo. Klubbens sponsorer har haft et par vanskelige år, da holdet ikke har været ude og eksponere dem ved de store turneringer i Helsingør hallen. Hvis ikke der sker væsentlige fremskridt på dette område, vil der blive indkaldt til en ekstra ordinær generalforsamling, hvor der vil blive fremlagt en redningsplan der går på.at streame alle kampene i 8’eren på Netflix.

Skriv et svar