Ny formand: Thomas Hansen skal holde styr på ridderne

 

Det er en dreven formand for organisationsarbejde i både Coleplast og Lappens Andelsforening, der skal lede Ålsgårde Hockey Knights videre.

Thomas Hansen udtaler, at han vil skabe mere klubliv i samarbejde med den mangeårige ansvarlige for arrangementer i klubben Søren Lebeck.

Og så skal der være flere deltagere om torsdagen, hvor også Egekilde vil blive føjet til drinkskortet, der pt “kun” består af øl og Coca Cola.

Det er i hvert fald de overordnede mål, som klubbens nye formand Thomas Hansen har sat sig.

– Vi vil faktisk hellere have Egekilde end øl, siger han måske lidt overraskende.

En anden drøm for Thomas Hansen er at få flyttet træningen tættere på hans egen bopæl i Helsingør. Blandt andet forsøger vi aktivt at lede efter en ledig gymnastiksal på kommunens øvrige skoler i disse timer.

Det er ikke mindst Thomas store erfaringer fra organisationsarbejde blandt andet i Coloplast og Lappens Andelsforening, der fik nogle fra styregruppen i klubben til at pege på ham som ny formand.

– Og så fik jeg jo at vide, at der næsten ikke er noget arbejde i det, fordi de ansvarlige for øl/vand, budget/regnskab, sponsorer og især arrangementer er fuldstændig selvkørende… men sådan er det jo ikke, griner Thomas Hansen, der med sit aftensarbejde hos Coloplast heldigvis har relativt god tid til at være den overordnede tovholder for Ålsgårde Hockey Knights

Skriv et svar