Mine forventninger: Patrick Ludvig

Redaktionen har til sæsonstarten været ude og møde forskellige Hockey Knights spillere til en snak om forventninger til den kommende sæson.

Tidligere i dag mødte vi en af Hockey Knights tidligere vindere, nemlig Patrick Ludvig, på en byggeplads i Humlebæk. DSC_0046

Redaktionen: Føler du dig klar?
Pat: Så klar som man kan blive – jeg skal helt sikkert have tilbageerobret trofæet.

Redaktionen: Har du gjort noget særligt for at forberede dig til denne sæson?
Pat: Har spillet en del fodbold, men kan ikke finde ud af om det er en fordel eller bagdel. Men som tidligere champ er det også begrænset hvor meget forberedelse der er brug for. Det handler først og fremmest om at være klar torsdag kl. 20.00.

Redaktionen: Hvor forventer du at ligge i stillingen når sæsonen slutter om et par måneder?
Pat: Top 2

Redaktionen: Er der nogle særlige spillere som du frygter?
Pat: Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, er det som om målmænd som Emmer og Niels er ved at have taget på mig og har læst min stil, så det er da klart at de er store konkurrenter. Men regner stadig med at se mig selv helt i toppen

Du kan i de næste par uger læse forventnings-interview med andre riddere.

En tanke om "Mine forventninger: Patrick Ludvig"

Skriv et svar