Formanden blæser til (valg)kamp

Efter sidste uges artikel om Formand Thomas Hansen har Redaktionen sat sin bedste graver-journalist til at undersøge, hvad Thomas Hansen egentlig har gang i, og som man kan se af ovenstående eksklusive afsløring ligger Formanden inde med valgplakater der skal bringe ham i spil ved det kommende Folketingsvalg.

“Mere hockey – mere klubliv”
I en skummel kælder tæt på Lappen i Helsingør gemmer sig et helt hold af dedikere Thomas Hansen-supportere som sammen med hovedpersonen selv åbenbart går efter en større post end formandskabet i Ålsgårde Hockey Knight – statsminister-posten…

Og under mottoet “Mere hockey – mere klubliv” kan Hansen gå hen og blive årets helt store stemmeluger.

Magtliderlig
Men hvad betyder det egentlig for den lille klub at formanden sigter mod nye poster og hvorfor er det, at den relativt nyindsatte formand allerede ser sig om efter mere magt. Det har redaktionen spurgt flere kilder om – kilder som alle ønsker at være anonyme, da da frygter for represalier.

Den første kilde møder vi uden foran en blå ejendomsmæglerbutik på hjørnet af Kongevejen i Helsingør. “Det har simpelthen taget overhånd”, lyder det fra den anonyme kilde, der fortsætter: “Siden Hansen er blevet formand for ridderne har han bare villet have mere og mere magt og vil bestemme det hele. Jeg synes det er gået for vidt”.

Ikke den samme længere
Den anden anonyme kilde møder vi i en butik for firmatøj i Helsingørs industrikvarter. “Jeg har altid kendt Thomas som en stille og rolig fyr med benene på jorden, men jeg kan ikke kende ham mere”, lyder det fra kilden, der også har forsøgt at forhandle en aftale hjem med Formanden.

“Det var simpelthen umuligt”, lyder det fra den anonyme kilde, der i stedet måtte trække på andre kapaciteter i den lille klub.

Også positive aspekter
Spørger man mere rundt er der dog også positive røster omkring Hansens jagt på statsministerposten.

“Jeg ser det som en kæmpe gevinst at få mere klubliv på dagsorden”, lyder det fra Torben Brink der gerne stiller op til interview. Sønderjyden fungerer pt, som spindoktor for Thomas Hansen og mener at “mere klubliv” er noget der kan komme til at blive et af de helt store emner i den kommende valgkamp.

Ja vi gør
Det er lykkedes redaktionen at få en kort udtalelse fra to af statsministerkandidaterne Mette Frederiksen og Lars Løkke, der på spørgsmålet om hvorvidt de frygter Thomas Hansen i en valgkamp, der begge samstemmende svarer: “Ja vi gør”.

//Redaktionen

 

2 tanker om "Formanden blæser til (valg)kamp"

  1. Det er for GeniALT 🙂

    Havde dog regnet med at han ville holde fast i sit oprindelige slogan:
    “Mere Hansen, mindre Niller”

    Men, forstår godt han valgte at ændre det i sidste øjeblik, da man jo ikke skal kaste med stave når man selv spiller i 8’eren.

Skriv et svar